Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA TI 20.02.

LÄMPIMÄT:
Porsaan sisäfile, kantarellikastike (L)
Paprikabroileria (L,G)
Jättilihapyörykät (L)
Kanapiirakka (L)
Cheddarkampelaa (VL)
Tomaatti- mozzarella (VL)
Mustajuuri-papu –paistos (L,G)
Avocado pasta (L)
Herkkusieniä ja kesäkurpitsaa (M,G)
Friteerattua kanaa (M)
Friteerattua mustekalaa (M)
Friteerattua kalaa (M)
Naudanlihaa ja sipulia (M,G)
Cha Shao possua (M,G)
Possua ja mustapapuja (M,G)
Currykanaa (M,G)
Friteerattua bataattia (M,G)
Nuudelia, kasviksia ja kananmunaa (M)
Paistettua riisiä ja kanaa (M,G)
Wokattuja kasviskia (M)
Selleriä ja katkarapuja (M)
KEITOT:
Misokeitto (M,G)
Lohi-fenkolikeitto (L,G)
PIZZAT:
Kinkku, parmesan (L)
Artisokka, aurinkokuivattu tomaatti, parmesan (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ:
Cous cous ja parsakaali salaatti (M)
Paahtopaistisalaatti (L)
JÄLKIRUOKALAJITELMA