Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA TI 19.06.

LÄMPIMÄT:
Possumurekepihvi, yrttikastike (L)
Havajilainen kanapaistos (L,G)
Puna-ahventa purjokastikkeessa (M,G)
Parmesan pangasiusta (VL,G)
Riistakiusaus (M,G)
Lindströmin pihvi, kermakastike (L)
Kukkakaalicurry (L,G)
Kasvis couscous (M)
Kesäkurpitsa, varsiselleri-paistos (L,G)
Friteerattua kanaa (M)
Friteerattua mustekalaa (M)
Friteerattua kalaa (M)
Naudanlihaa ja sipulia (M,G)
Cha Shao possua (M,G)
Possua ja mustapapuja (M,G)
Currykanaa (M,G)
Friteerattua bataattia (M,G)
Nuudelia, kasviksia ja kananmunaa (M)
Paistettua riisiä, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Wokattuja kasviksia (M)
Katkarapulastu (M)
KEITOT:
Misokeitto (M,G)
Basilika-Tomaattikeitto (L,G)
PIZZAT:
Kesäkurpitsa, mozzarella (L)
Tonnikala, sipuli (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ:
Aasialainen possusalaatti (G)
Quinoa ja mandariinia (L)
JÄLKIRUOKALAJITELMA