Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA TI 19.09.

LÄMPIMÄT:
Karjalanpaisti (L,G)
Pesto-kanakiusaus (L,G)
Uunimakkara (VL)
Jättilihapullat kermakastikkeessa (L,G)
Kalastajan kalapata (L,G)
Juustoinen puna-ahven (VL,G)
Punajuurta ja palsternakkaa (L,G)
Ruusukaalivuoka (VL,G)
Kasvis bulgur (L)
Friteerattua munakoisoa (L)
Friteerattua mustekalaa (L)
Friteerattua kanansiipeä (M)
Kanaa ja parsakaalia (M,G)
Kanaa punaisessa curryssä (M,G)
Härkää ja munakoisoa (M,G)
Härkämunakas (M,G)
Mapo Tofu (M,G)
Possua ja mustapippuria (M,G)
Paistettua riisiä ja kasviksia (M,G)
Nuudelia ja härkää (M)
Friteerattua kalaa (M)
KEITOT:
Kana ja maissi keitto (M,G)
Purjo-peruna -keitto (VL,G)
PIZZAT:
Mozzarella, pesto (L)
Salami, sipuli (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ:
Savujuusto-broileri –salaatti (VL,G)
Lohisalaatti (L,G)
JÄLKIRUOKALAJITELMA