Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA TI 17.04.

LÄMPIMÄT:
Porsaan filee, sipulikastike (L,G)
Lindstöminpihvit (L)
Persikka-inkivääri –broileria (L,G)
Nakkimunakas (L)
Paneroitu kala (L)
Lohipasta, parmesan (L)
Papu-punasipulipaistos (L,G)
Yrttiset kukkakaalit (L,G)
Sieni-juurespata (L,G)
Friteerattua kanaa (L)
Friteerattua mustekalaa (L)
Friteerattua kalaa (M)
Naudanlihaa ja sipulia (M,G)
Cha Shao possua (M,G)
Possua ja mustapapuja (M,G)
Currykanaa (M,G)
Friteerattua bataattia (M,G)
Nuudelia, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Paistettua riisiä ja kanaa (M,G)
Wokattuja kasviksia (M)
Selleriä ja katkarapuja (M)
KEITOT:
Misokeitto (M,G)
Aurajuustokeitto (L,G)
PIZZAT:
Pekoni, persikka (L)
Kesäkurpitsa, papu (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ:
Juustosalaatti (L)
Papu-sipuli-nuudelisalaatti (L)
JÄLKIRUOKALAJITELMA