Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA TI 21.11.

LÄMPIMÄT:
Porsaan sisäfile, kantarellikastike (L)
Paprikabroileria (L,G)
Jättilihapyörykät (L)
Kanapiirakka (L)
Sinappisilakat (L,G)
Paistettua tilapiaa (L)
Mustajuuri-papu –paistos (L,G)
Avocado pasta (L)
Herkkusieniä ja kesäkurpitsaa (M,G)
Friteerattua munakoisoa (L)
Friteerattua mustekalaa (L)
Friteerattua kanansiipeä (M)
Kanaa ja parsakaalia (M,G)
Kanaa punaisessa curryssä (M,G)
Härkää ja munakoisoa (M,G)
Härkämunakas (M,G)
Mapo Tofu (M,G)
Possua ja mustapippuria (M,G)
Paistettua riisiä ja kasviksia (M,G)
Nuudelia ja härkää (M)
Friteerattua kalaa (M)
KEITOT:
Maissi ja kanakeitto (M,G)
Lohi-fenkolikeitto (L,G)
PIZZAT:
Kinkku, parmesan (L)
Artisokka, aurinkokuivattu tomaatti, parmesan (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ:
Cous cous ja parsakaali salaatti(M)
Paahtopaistisalaatti (L)
JÄLKIRUOKALAJITELMA