Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA KE 21.02.

LÄMPIMÄT:
Ylikypsää porsasta, pähkinäkastiketta (L,G)
Yrttinen broilerigratiini (L,G)
Makkarakimara (L)
Sinappisilakat (L,G)
Paistettua tilapiaa (L)
Kaalikääryleet (L,G)
Kasvistäytteiset crepit (L)
Hunajaiset lantut (M,G)
Varsiselleriä ja sipulia (L,G)
Friteerattua kanaa (M)
Friteerattuja kasviksia (M)
Höyrytettyä kalaa (M)
Hapanimeläpossua (M,G)
Kanaa ja mustapapuja (M,G)
Nautaa ja kasviksia (M,G)
Porsaan kylkeä Do Po (M,G)
Nuudelia, kasviksia ja kananmunaa (M)
Riisiä, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Mustekalaa ja chiliä (M,G)
Mapo Tofu (M,G)
Wokattuja kasviksia (M,G)
KEITOT:
Maissi ja kana keitto (M,G)
Makkarakeitto (L)
PIZZAT:
Tonnikala-herkkusieni (L)
Kesäkurpitsa, ananas (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ:
Broileri-papusalaatti (L,G)
Perunasalaatti (VL,G)
JÄLKIRUOKALAJITELMA