Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA TO 15.11.

LÄMPIMÄT:
Puna-ahven, purjokastike (L,G)
Entercote, bearnaisekastike (L)
Inkiväärikanaa (L,G)
Metsästäjän lihapata (L,G)
Juustoinen kalavuoka (L,G)
Salamikiusaus (L,G)
Juurespyttipannu (L,G)
Ruusukaaligratiini (L,G)
Höyrytetty parsakaali (L,G)

Friteerattua porsaankylkeä (M,G)
Friteerattua mustekalaa (M)
Paistettua kalaa (M)
Naudanlihaa ja sipulia (M,G)
Kanaa Kung Po (M,G)
Possua ja mustapapuja (M,G)
Curry kanaa (M,G)
Nuudelia, kasviksia ja kananmunaa (M)
Friteerattua bataattia (M)
Friteerattua kanaa (M)
Paistettua riisiä, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Wokattuja kasviksia (M,G)
KEITOT:
Miso- keitto (M,G)
Parsakaalikeitto (L,G)
PIZZAT:
Broileri, aurajuusto (L)
Herkkusieni, paprika (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ:
Papu cous cous salaatti (L)
Peruna-lohisalaatti (L)
JÄLKIRUOKALAJITELMA