Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA TO 19.09.

LÄMPIMÄT:
Puna-ahven, purjokastike (L,G)
Entrecote, Bearnaisekastike (L)
Inkiväärikanaa (L,G)
Metsästäjän lihapata (L,G)
Juustoinen kalavuoka (L,G)
Salamikiusaus (L,G)
Juurespyttipannu (L,G)
Ruusukaaligratiini (L,G)
Höyrytetty parsakaali (L,G)
Härkää ja sipulia (M,G)
Kanaa ja mustapippuria (M,G)
Hapanimelä possua (M,G)
Tofu curry (M,G)
Höyrytettyä kalaa (M,G)
Friteerattua kanaa (M)
Kevätrullia (M)
Wokattuja kasviksia (M,G)
Paistettua riisiä, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Paistettua Nuudelia ja kasviksia (M)
Katkarapulastu (M)
KEITOT:
Misokeitto (M,G)
Parsakaalikeitto (L,G)
PIZZAT:
Broileri, aurajuusto (L)
Herkkusieni, paprika (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ
JÄLKIRUOKALAJITELMA