Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA TO 21.02.

LÄMPIMÄT:
Lohi-kasvis –vuoka (L,G)
Porsas-sipuli –pata (M,G)
Silakkapihvit, tartar (L)
Naudanlihapyörykät, minttukastike (L)
Curry-kanaa (VL,G)
Feta-broileri tortillat, tzatziki (VL)
Höyrytettyä parsakaalia (M,G)
Paistettuja kasviksia (M,G)
Papuja ja lehtipersiljaa (M,G)
Friteerattua porsaan kylkeä (M,G)
Friteerattua mustekalaa (M)
Paistettua kalaa (M)
Naudanlihaa ja sipulia (M,G)
Kanaa Kung Po (M,G)
Possua ja mustapapuja (M,G)
Curry kanaa (M,G)
Nuudelia, kasviksia ja kananmunaa (M)
Friteerattua bataattia (M)
Friteerattua kanaa (M)
Paistettua riisiä , kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Wokattuja kasviksia (M,G)
KEITOT:
Miso –keitto (M,G)
Lohikeitto (VL,G)
PIZZAT:
Metwursti, ananas, aurajuusto (L)
Herkkusieni, sipuli, mandariini (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ:
Liha-peruna –salaatti (M,G)
Tonnikalasalaatti (M)
JÄLKIRUOKALAJITELMA