Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI

LOUNASLISTA PE 22.03.

LÄMPIMÄT:
Riistakiusaus, puolukkaa (L,G)
Porsaan kassler, pippurikastike (VL,G)
Paistettua maksaa (L,G)
Hunaja-paprika –broileria (L,G)
Pangasiusta tilli-smetanakastikkeessa(L)
Tomaattikala-gratiini (L,G)
Falafel (L,G)
Uunikasvikset (L,G)
Täytetty kesäkurpitsa (L,G)
Friteerattua kanaa (M)
Kasviskevätkääryle (M)
Tofu curry (M,G)
Nautaa ja kasviksia (M,G)
Porsasta Do Po (M)
Katkarapulastu (M)
Possua ja papuja (M)
Höyrytettyä kalaa (M,G)
Nuudelia, kasviksia ja kananmunaa (M)
Wokattuja kasviksia (M,G)
Kanaa ja kasviksia (M,G)
Paistettua riisiä, kasviksia ja kananmunaa(M,G)
KEITOT:
Tom Yum Kung –keitto (L,G)
Lohikeitto (L,G)
PIZZAT:
Paprika, oliivi, parmesan (L)
Metwursti, punasipuli (L)
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ
JÄLKIRUOKALAJITELMA