YHTEYDET

Näytä kartta

Caverna sijaitsee aivan Helsingin ytimessä kivenheiton päässä rautatieasemasta, Kaisaniemen metroaseman ja yliopiston päärakennuksen läheisyydessä. Meille on lyhyt kävelymatka Senaatintorilta sekä Aleksanterinkadun ja Pohjoisesplanadin ostoskaduilta.

Yliopistonkatu 5
00100 Helsinkiinfo@caverna.fi
s-postiin pyritään vastaamaan 24 h sisällä. Tarvittaessa otattehan yhteyttä ravintolaan puhelimitse.

+ 358 50 555 9325

AVOINNA
Ma-Ti 11-16
Ke-to 11-22
Pe 11-24
La 12-24
Su 12-19

(keittiö suljetaan tuntia aikaisemmin)CAVERNAN TARINA

Ihminen, ruoka ja luolat ovat aina kuuluneet yhteen. Me vain toimme luolan Helsingin keskustaan ja teimme siellä sestä viihtyisää. Yliopistonkadulta avautuva pääovemme johdattaa katumaisemasta suoraan trooppisen luolan tunnelmaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme täysin uudenlaisen ruokailuelämyksen, jossa yhdistyvät monipuolinen kattaus maailman keittiöiden ruokia, ainutlaatuinen miljää ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.

Maailmalla matkatessamme innostuimme erikoisista kokkaustavoista ja toimme ne tuliaisina Helsinkiin. Esittelemmekin ylpeinä erikoisuutemme: suuressa varrasgrillissämme valmistuvat perinteiset brasilialaiset lihavartaat sekä buffetimme teppanyaki-osaston, jonka ruoat paistetaan ruokasalimme avokeittiössä.

myös luolaravintolamme asiakaspalvelu on saanut vaikutteensa maailmalta. Meillä saat lämpimän vastaanoton heti ravintolaan saapuessasi, ja osaava henkiläkuntamme palvelee sinua ripein ottein koko käyntisi ajan, jotta voit keskittyä nauttimaan ruoasta ja tunnelmasta.

Cavernan luolamainen miljää tippukivimuodostelmineen, koristeineen ja kalusteineen on toteutettu käsityänä. Ravintolamme on uniikki ja tyylikäs tila, jossa on mukava heittäytyä makumatkalle eksoottisiin maisemiin.

TakaisinTervetuloa luolaravintola Cavernaan.
Tai kuten Brasiliassa sanotaan: bem vinda!

MEISTÄ
Cavernan tarina


RUOKA
Ruokalistat

Churrasco-vartaat
Teppanyaki

YHTEYSTIEDOT
Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI
+ 358 50 555 9325
info@caverna.fi
s-postiin pyritään vastaamaan 24 h sisällä. Tarvittaessa otattehan yhteyttä ravintolaan puhelimitse.
YHTEISTYÖSSÄ

VARAUKSET

AVOINNA
Ma-Ti 11-16
Ke-to 11-22
Pe 11-24
La 12-24
Su 12-19

(keittiö suljetaan tuntia aikaisemmin)

Copyright 2023 Caverna Restaurant, Powered by NettiSite