RESTAURANG CAVERNA

Människan, maten och grottorna har alltid hört ihop. Vi bara tog grottan till centrala Helsingfors, och gjorde det mysigt att äta där. Vår huvudentré på Universitetsgatan leder direkt från gatan in i en exotisk grottmiljö.

Caverna är en inbjudande grottrestaurang i centrala Helsingfors. Vi vill erbjuda våra kunder en helt ny matupplevelse, där ett mångsidigt utbud av rätter från alla världens kök, kombineras med en unik miljö och förstklassig kundservice.

Vår lunchbuffé bjuder på 40 olika maträtter från hela världen. Cavernas specialiteter är traditionella brasilianska köttspett och japansk teppanyaki. Husets viner är ekologiska och kommer från Conca d'Oro dalen i närheten av byn Panzano i Italien.

Vår tusen kvadratmeter stora restaurang lämpar sig väl även för större grupper. Den grottliknande miljön med droppstensformationer, dekorationer och möbler är tillverkade för hand. Vi erbjuder levande musik och underhållning, och i restaurangen finns även ett ljudisolerat karaokerum.

Det är lätt att hitta Caverna. Vi ligger på gångavstånd från Helsingfors Centralstation, de största shoppinggatorna och domkyrkan i Helsingfors.


Man, food and caves have always belonged together.

CONTACT
Yliopistonkatu 5, 00120 HELSINKI
+ 358 50 555 9325

OPEN
mon-tue 11-21, wed-thu 11-22, fri 11-24, sat 12-24, sun 12-19

Copyright 2023 Caverna Restaurant, Powered by NettiSite