![]() |
![]() |

Ravintola Caverna
Ihminen, ruoka ja luolat ovat aina kuuluneet yhteen. Me vain toimme luolan Helsingin keskustaan ja teimme siellä sestä viihtyisää. Yliopistonkadulta avautuva pääovemme johdattaa katumaisemasta suoraan trooppisen luolan tunnelmaan.
Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomanruokailuelämyksen, jossa yhdistyvät monipuolinen kattaus maailman keittiöiden ruokia, ainutlaatuinen miljöö ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.
Maailmalla matkatessamme innostuimme erikoisista kokkaustavoista ja toimme ne tuliaisina Helsinkiin. Esittelemmekin ylpeinä erikoisuutemme: suuressa varrasgrillissämme valmistuvat perinteiset brasilialaiset lihavartaat sekä buffetimme teppanyaki-osaston, jonka ruoat paistetaan ruokasalimme avokeittiössä.
Myös luolaravintolamme asiakaspalvelu on saanut vaikutteensa maailmalta. Meillä saat lämpimän vastaanoton heti ravintolaan saapuessasi, ja osaava henkilökuntamme palvelee sinua ripein ottein koko käyntisi ajan, jotta voit keskittyä nauttimaan ruoasta ja tunnelmasta.
Cavernan luolamainen miljöö tippukivimuodostelmineen, koristeineen ja kalusteineen on toteutettu käsityönä. Ravintolamme on uniikki ja tyylikäs tila, jossa on mukava heittäytyä makumatkalle eksoottisiin maisemiin.
Tervetuloa luolaravintola Cavernaan.Tai kuten Brasiliassa sanotaan: bem vinda!
Ruoka
Monipuolinen valikoima
ILLALLISBUFFET
Ke-To 16-22, Pe 16-24, La 12-24, Su 13-20
Cavernan illallis- ja viikonloppubuffet sisältää:
kylmiä ja lämpimiä alkuruokia
salaattipöydän
sushipöydän
lämpimiä ruokia buffeesta
Teppanyaki-pöydän
Tässä keräät itse oman annoksesi raaoista ja käsittelemättämistä raaka-aineista ja kokki valmistaa sinulle annoksesi.
Churrasco-grilli
Grilli on osa kokemusta. Grillin tuotteet tuodaan vartaissa pöytään.
jälkiruokia buffeesta, kahvi ja tee
buffet + teppanyaki + vartaat
yhteensä 51 euroa.
CHURRASCO-VARTAAT
Churrasco on brasilialaistyylistä grilliruokaa. Brasilialaiset grillivartaat pyärivät suuressa grillissämme aina lounaan jälkeen ja viikonloppuisin. Tarjoilijamme kiertävät ravintolassa valmiiden vartaiden kanssa ja veistävät mehukkaan lihan suoraan lautasellesi aidon rodäzio-ravintolan tapaan. pöytiin tarjoiltavia lihavartaita on seitsemän erilaista, ja myös lisukkeet tuodaan pöytään.
Churrasco on osa illallisbuffetia, johon sisältyy erittäin runsas alkupalapöytä, sushia, salaattia, lämpimien ruokien noutopöytä ja laaja jälkiruokapöytä suklaaputouksineen.
Illallisbuffetin hinta on 51€. Hinta sisältää alkuruokanoutopöydän, lämpimän noutopöydän, teppanyakin, churrasco-vartaat ja jälkiruokapöydän.
Tunnetko paikallisen sanaston?
Churrasqueira = varrasgrilli
Churrasqueiro = vartaita valmistava kokki
Pasadore = lihavartaita tarjoileva tarjoilija, joka veistää lihan vartaasta lautaselle
Churrascaria = perinteinen brasilialainen grilliravintola
Churrasco = grillattu liha
Rodäzio = brasilialainen "syö niin paljon kuin jaksat" -tyylinen grilliravintola
TEPPANYAKI
Teppanyaki on lähtäisin japanilaisesta keittiöstä ja tarkoittaa parilalla paistettua ruokaa. Valitse haluamasi raaka-aineet buffetimme teppanyaki-osastolta ja vie ne kokeillemme paistettavaksi. Teppanyaki-kokkiemme taidokasta paistotyätä voit seurata livenä ruokasalimme avokeittiössä.
Teppanyaki on osa illallisbuffetia, johon sisältyy erittäin runsas alkupalapöytä, sushia, salaattia, lämpimien ruokien noutopöytä ja laaja jälkiruokapöytä suklaaputouksineen.
Illallisbuffetin hinta on 51€. Hinta sisältää alkuruokanoutopöydän, lämpimän noutopöydän, teppanyakin, churrasco-vartaat ja jälkiruokapöydän.
Ruoka
Lounas
Runsaasta lounasbuffetista löytyy jokaiselle jotakin.
Cavernan lounasbuffet on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15 hintaan 16,90 euroa.
Päivän lounaslistan löydät alta.
LOUNASLISTA 14.04. Tulosta>
Possua hunajakastikkeessa L
Havaijilainen kanapaistos L,G
Puna-ahventa purjokastikkeessa M,G
Paneroitu kala
Peruna-nakki gratiini L
Lihamureke L
Kukkakaali curry L,G
Kasvis couscous M
Kesäkurpitsa, varsiselleri paistos L,G
Friteerattu porsaanliha hapanimeläkastikkeessa (M,G)
Naudanlihaa papusoijakastikkeessa (M,G)
Tofua pippuri-chilikastikkeessa (M,G)
Punacurry kanaa (M,G)
Höyrytettyä kalaa (M,G)
Friteerattua kanaa(M)
Kevätrullia (M)
Friteerattuja sipulirenkaita (M)
Paistettuja kasviksia (M,G)
Paistettua riisiä, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Paistettua nuudelia ja kasviksia (M)
Katkarapulastu (M)
KEITOT:
Pho
PIZZAT:
Liha
Kasvis
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ
JÄLKIRUOKALAJITELM
Pork in honey sauce (L)
Hawaiian chicken casserole (L,G)
Red perch in leek sauce (M,G)
Breaded fish
Potato-sausage gratin (L)
Meatloaf (L)
Cauliflower curry (L,G)
Vegetable couscous (M)
Zucchini and celery bake (L,G)
Deep-fried pork in sweet and sour sauce (M,G)
Beef in bean sauce (M,G)
Tofu in pepper-chili sauce (M,G)
Red curry chicken (M,G)
Steamed fish (M,G)
Fried chicken (M)
Spring rolls (M)
Deep-fried onion rings (M)
Fried vegetables (M,G)
Fried rice, vegetables and egg (M,G)
Fried noodles and vegetables (M)
Shrimp chips (M)
SOUPS:
Pho
PIZZAS:
Meat
Vegetable
SUSHI TABLE
SALAD TABLE
DESSERT TABLE
LOUNASLISTA 15.04. Tulosta>
Broileria maapähkinäkastikkeessa M,G
Paistettu kampela, remoulade L
Mozzarella kala VL, G
Lohikiusaus L,G
Bratwursti - hapankaalipata M
Lammaspyörykät VL
Munakoiso yrttikastikkeessa L,G
Höyrytetyt vihannekset M,G
Kaali M,G
Porsaanlihaa hapanimeläkastikkeessa (M,G)
Härkää ja kuminaa (M,G)
Kanaa valkosipulikastikkeessa (M,G)
Punacurry tofua (M,G)
Höyrytettyä kalaa (M,G)
Friteerattua kanaa (M)
Kevätrullia (M)
Friteerattuja sipulirenkaita (M)
Paistettuja kasviksia (M,G)
Paistettua riisiä, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Paistettua nuudelia ja kasviksia (M)
Katkarapulastu (M)
KEITOT:
Pho
PIZZAT:
Liha
Kasvis
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ
JÄLKIRUOKALAJITELM
Chicken in peanut sauce (M,G)
Fried flounder with remoulade (L)
Mozzarella fish (VL,G)
Salmon casserole (L,G)
Bratwurst and sauerkraut stew (M)
Lamb meatballs (VL)
Eggplant in herb sauce (L,G)
Steamed vegetables (M,G)
Cabbage (M,G)
Pork in sweet and sour sauce (M,G)
Beef and cumin (M,G)
Chicken in garlic sauce (M,G)
Red curry tofu (M,G)
Steamed fish (M,G)
Fried chicken (M)
Spring rolls (M)
Deep-fried onion rings (M)
Fried vegetables (M,G)
Fried rice, vegetables and egg (M,G)
Fried noodles and vegetables (M)
Shrimp chips (M)
SOUPS:
Pho
PIZZAS:
Meat
Vegetable
SUSHI TABLE
SALAD TABLE
DESSERT TABLE
LOUNASLISTA 16.04. Tulosta>
Possun file sienikastike L,G
Juustoinen jauhelihalaatikko VL
Omenainen Broileri L,G
Nakkimunakas L,G
Lohi pyörykät, tillikastike VL, G
Maissipaneroitu sei L,G
Linssi kurpitsa laatikko L,G
Kukkakaaligratiini VL, G
Persilja Porkkanat L,G
Sianlihapaisti (M,G)
Härkää valkosipulikastikkeessa (M,G)
Paistettua kanaa ja kuminaa (M,G)
Tofua osterikastikkeessa (M,G)
Höyrytettyä kalaa (M,G)
Friteerattua kanaa (M)
Kevätrullia (M)
Friteerattuja sipulirenkaita (M)
Paistettuja kasviksia (M,G)
Paistettua riisiä, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Paistettua nuudelia ja kasviksia (M)
Katkarapulastu (M)
KEITOT:
Pho
PIZZAT:
Liha
Kasvis
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ
JÄLKIRUOKALAJITEL
Pork fillet with mushroom sauce (L,G)
Cheesy minced meat casserole (VL)
Apple-flavored chicken (L,G)
Sausage omelet (L,G)
Salmon balls with dill sauce (VL,G)
Corn-crusted pollock (L,G)
Lentil and pumpkin casserole (L,G)
Cauliflower gratin (VL,G)
Parsley carrots (L,G)
Roast pork (M,G)
Beef in garlic sauce (M,G)
Fried chicken and cumin (M,G)
Tofu in oyster sauce (M,G)
Steamed fish (M,G)
Fried chicken (M)
Spring rolls (M)
Deep-fried onion rings (M)
Fried vegetables (M,G)
Fried rice, vegetables and egg (M,G)
Fried noodles and vegetables (M)
Shrimp chips (M)
SOUPS:
Pho
PIZZAS:
Meat
Vegetable
SUSHI TABLE
SALAD TABLE
DESSERT TABLE
LOUNASLISTA 17.04. Tulosta>
Karjalanpaisti L,G
Pesto kanakiusaus L,G
Uunimakkara VL
Riistapyörykät kermakastikkeessa L,G
Kalastajan kalapata L,G
Juustoinen puna - ahven VL,G
Punajuurta ja palsternakka L,G
Ruusukaalivuoka VL, G
Kasvis bulgur L
Sianlihan kylkiluupaisti (M,G)
Härkää soijakastikkeessa (M,G)
Punacurry kanaa (M,G)
Tofua ja salottisipulia (M,G)
Höyrytettyä kalaa (M,G)
Friteerattua kanaa (M)
Kevätrullia (M)
Friteerattuja sipulirenkaita (M)
Paistettuja kasviksia (M,G)
Paistettua riisiä, kasviksia ja kananmunaa (M,G)
Paistettua nuudelia ja kasviksia (M)
Katkarapulastu (M)
KEITOT:
Pho
PIZZAT:
Liha
Kasvis
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ
JÄLKIRUOKALAJITELM
Karelian stew (L,G)
Pesto chicken casserole (L,G)
Baked sausage (VL)
Game meatballs with cream sauce (L,G)
Fisherman’s fish stew (L,G)
Cheesy red perch (VL,G)
Beetroot and parsnip (L,G)
Brussels sprouts casserole (VL,G)
Vegetable bulgur (L)
Pork rib roast (M,G)
Beef in soy sauce (M,G)
Red curry chicken (M,G)
Tofu and shallots (M,G)
Steamed fish (M,G)
Fried chicken (M)
Spring rolls (M)
Deep-fried onion rings (M)
Fried vegetables (M,G)
Fried rice, vegetables and egg (M,G)
Fried noodles and vegetables (M)
Shrimp chips (M)
SOUPS:
Pho
PIZZAS:
Meat
Vegetable
SUSHI TABLE
SALAD TABLE
DESSERT TABLE
LOUNASLISTA 18.04. Tulosta>
Porsaan leike, bearnaise-kastike L
Herkkusieni härkää L,G
Salami - peruna vuoka L,G
Basilikabroileri L,G
Uunimuikut VL, G
Haukipyörykät, tillikastike L,G
Paahdettua lanttua L,G
Kasvispihvit L,G
Munakoisomunakas L,G
Sianlihapaisti (M,G)
Härkää mustapippurikastikkeessa (M,G)
Kanaa valkosipulikastikkeessa (M,G)
Curry tofua (M,G)
Höyrytettyä kalaa (M,G)
Friteerattua kanaa (M)
Kevätrullia (M)
Friteerattuja sipulirenkaita (M)
Paistettuja kasviksia (M,G)
Paistettua riisiä, kasviksia & kananmunaa (M,G)
Paistettua nuudelia ja kasviksia (M)
Katkarapulastu (M)
KEITOT:
Pho
PIZZAT:
Liha
Kasvis
SUSHILAJITELMA
SALAATTIPÖYTÄ
JÄLKIRUOKALAJITELM
Pork schnitzel with Béarnaise sauce (L)
Beef with mushrooms (L,G)
Salami-potato bake (L,G)
Basil chicken (L,G)
Oven-baked vendace (VL,G)
Pike balls with dill sauce (L,G)
Roasted swede (L,G)
Vegetable patties (L,G)
Eggplant omelet (L,G)
Roast pork (M,G)
Beef in black pepper sauce (M,G)
Chicken in garlic sauce (M,G)
Curry tofu (M,G)
Steamed fish (M,G)
Fried chicken (M)
Spring rolls (M)
Deep-fried onion rings (M)
Fried vegetables (M,G)
Fried rice, vegetables & egg (M,G)
Fried noodles and vegetables (M)
Shrimp chips (M)
SOUPS:
Pho
PIZZAS:
Meat
Vegetable
SUSHI TABLE
SALAD TABLE
DESSERT TABLE
Ravintola
Ihminen, ruoka ja luolat ovat aina kuuluneet yhteen.
Me vain toimme luolan Helsingin keskustaan ja teimme siellä syömisestä viihtyisää.
Ruoka
Lounas, Illallisbuffet Teppanyakin ja Churrasco-vartaiden kera.
Viinit
Laadukkaat viinit viimeistelevät koko aterian. Cavernan omat talon viinit tuotetaan italialaisella Fratello Nistrin viinitilalla Toscanassa. Olemme valinneet nämä laatuviinit monipuolista ruokalistaamme ajatellen.
Karaoke
Kunnollisessa luolassa on myös karaokehuone, tottakai. Muusta ravintolasta poiketen karaokehuoneemme on sisustukseltaan moderni ja se on täysin äänieristetty. Voit siis halutessasi revitellä koko musiikkilistan täysin palkein.
Juhlat
Caverna on edustava tila myös erilaisiin juhlatilaisuuksin. Yritystilaisuudet, hääjuhlat ja muut isommat kekkerit järjestyvät kanssamme vaivattomasti. Lisäksi Cavernan karaokehuone on täydellinen paikka viettää kokouksia, polttareita, syntymäpäiviä tai juhlia muuten vain hyvällä porukalla. Lähetä Tarjouspyyntö, ja mietitään yhdessä millaiset juhlat voisimme sinulle toteuttaa.
Varaukset
Tee pöytävaraus
Tervetuloa luolaravintolaamme viihtymään ja nauttimaan hyvästä ruoasta. Lisää ravintolamme ruokatarjoilusta sekä juomista löydät sivuiltamme.
Tee online pöytävaraus
tai ota yhteyttä ravintolaan
+ 358 50 555 9325
info@caverna.fi
Jos haluatte tehdä varauksen yli kymmenelle henkilölle, otattehan yhteyttä: info@caverna.fi
Sähköpostiin pyritään vastaamaan 24 h sisällä. Tarvittaessa otattehan yhteyttä ravintolaan puhelimitse.
Galleria
Kuvia ravintolastamme
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Sijainti:
Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI
Avoinna:
Ma-Ti 11-16
Ke-to 11-22
Pe 11-24
La 12-24
Su 13-20
(Keittiö suljetaan tuntia aikaisemmin)
Email:
Soita:
Meille töihin
Haluatko Cavernaan töihin?
Haluaisitko töihin ravintolaan, joka tarjoaa jokaiselle tekijälleen jotain uutta? Meille on tärkeää, että pääset loistamaan työssäsi.
Cavernassa olet osa asiakaspalvelun parhaimmistoa ja vastuullisesti toimivaa keittiötiimiä.
Kiinnostuitko?
LÄHETÄ CV
Ota yhteyttä
Lähetä meille sähköpostia
info@caverna.fi
Pyrimme vastaamaan 24h sisällä.
Tarvittaessa otattehan yhteyttä ravintolaan puhelimitse.
050 555 9325